4 afectiuni care se pot trata cu ajutorul gazului lampant

Inca din cele mai vechi timpuri, gazul lampant a fost folosit si ca tratament naturist pentru diferite afectiuni mai grave sau mai usoare. Administrat corect, fie pe cale orala fie prin masaje sau in combinatie cu diferite ceaiuri, beneficiile gazului lampant pentru sanatate sunt incontestabile. Ca oricare alt tratament, si folosirea gazului lampant trebuie avizata de un medic specialist. Doar dupa investigatii amanuntite si cu acordul medicului puteti opta pentru acest gen de tratament. Iata 4 afectiuni care se pot trata cu ajutorul gazului lampant.

  1. Durerile de gat, amigdalita si bronsita sunt afectiuni foarte des intalnite la copii si adulti, mai ales in sezonul rece. Pentru ca putem da startul racelilor si afectiunilor enumerate, trebuie sa stiti ca gazul lampant poate fi folosit pe post de tratament medicamentos. Nu trebuie decat sa amestecati gazul lampant cu ulei de masline sau ulei floarea soarelui si sa masati zona in cauza foarte bine. Dupa cateva interventii, durerile vor disparea.
  2. Durerile de spate pot fi si ele tratate cu ajutorul gazului lampant. Trebuie sa amestecati o sfecla mica rosie (data prin razatoare) cu gaz lampant (mai multa sfecla decat gaz). Tratamentul se aplica pe zona dureroasa intr-un tifon si apoi se inveleste cu un material gros. Dupa o perioada, durerile vor disparea.
  3. Dereglarile endocrine pot fi tratate, de asemenea, cu ajutorul gazului lampant. Pentru tratament este nevoie de un amestec alcatuit din gaz lampant cu nuci. Nucile de dau prin masina de tocat si se amesteca cu petrol lampant. Compozitia se lasa timp de 14 zile la macerat, la o temperatura scazuta. Dupa macerare, se consuma zilnic (timp de o saptamana) cate o picatura in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Cura se repeta dupa doua saptamani. Acest tratament este recomandat doar dupa o vizita la cabinetul medical.
  4. Cancerul poate fi vindecat cu ajutorul petrolului lampant. Acesta are proprietati citostatice, ajutand la inlaturarea celulelor canceroase. In acest caz, trebuie sa consumati cate o lingurita de gaz in fiecare dimineata, pe stomacul gol, timp de sase saptamani. Dupa lingurita de gaz trebuie sa evitati alimentatia timp de minim doua ore. Pe parcursul curei cu gaz lampant, trebuie sa consumati cel putin doi litrii de lichide pe zi si sa evitati alcoolul, tutunul si cofeina.